فراخوان دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن، 3 تا 4 اسفند ماه 1393 توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تحت حمایت رسمی سیویلیکا در تهران برگزار می شود.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور؛ از تمامی صاحب نظران و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد تا 30 دی با توجه به محورهای همایش اقدام نمایند.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی همایش مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.
محورهای همایش بدین شرح می باشد:
اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر
-
نقش مصرف شیر در سلامت
-
اصلاح الگوی مصرف شیر
-
و…
کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر
-
تقلبات
-
آلایندهای شیمیایی و میکروبی (فلزات سنگین، آفلاتوکسین M1، ملامین، آنتی بیوتیک ها و ….)
شیر خام و اهمیت آن
-
منابع آلودگی شیر خام
-
بیماریهای منتقله از شیر خام
-
و…
مدیریت و تکنولوژی
-
برچسب گذاری (لیبلینگ) شیر،شیرهای طعم دار و اسانس دار
-
روش های نوین فن آوری در صنعت شیر
-
و…
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.