دلالی مقالات علمی در دو دانشگاه مطرح کانادایی
بحران خرید و فروش غیرمجاز مقالات علمی در دو دانشگاه مطرح کانادایی به یک معضل جدی تبدیل شده و مقامات این دو دانشگاه را بر آن داشته که برای مقابله با این معضل روزافزون اقدام کنند.
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) یکی از کارشناسان دانشگاه «سایمون فریزر» در این رابطه گفت: روز به روز بر تعداد دانشجویانی که به جای نوشتن مقالات توسط خودشان به تقلب و خرید مقالات دیگران دست میزنند، افزوده میشود.
این فعالیت هماکنون به تجارت گرانقیمتی تبدیل شده به طوری که یک مقاله 10 صفحهای بین 250 تا 400 دلار قیمت دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی یونیورسیتیزنیوز، یکی از این فروشندگان مقالات میگوید: در طول یک دوره سه ساله حدود 30 مشتری دارد ضمن این که ناچار است بسیاری از مشتریان دیگر را نیز رد کند.
در حالی که دو دانشگاه «بریتیش کلمبیا» و «سایمون فریزر» از نرمافزارهای ویژه تشخیص سرقت ادبی استفاده میکنند اما شیوههای خاص اتخاذ شده از سوی فروشندگان مقالات، تشخیص دزدی بودن جزئی یا کلی جملات سرقت شده از سایر مقالات را دشوار کرده است به طوری که دانشگاه بریتیش کلمبیا طی دو سال گذشته تنها توانسته است یک دانشجو را به اتهام خرید مقاله شناسایی کند.
«امریک ویرک»، وزیر آموزش عالی کانادا در ایالت بریتیش کلمبیا میگوید: برای مقابله با عمل خرید و فروش مقاله کاری از دست دولت ایالتی برنمیآید و قوانین فعلی مقابله با این تقلبها مشکل را حل نمیکنند اما راهحل موثر برای مقابله با این اقدامات، به دام انداختن افرادی است که به این عمل دست میزنند و دلال مقالات علمی هستند.
در عین حال مقامات دانشگاه سایمون فریزر اعلام کردند که قصد دارند دانشجویان خود را نسبت به عواقب و خطرات احتمالی پیشروی افرادی که اقدام به خرید مقالات میکنند، آگاه کنند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.