فراخوان دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی 9 تا 10 اردیبهشت ماه 1392 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت رسمی سیویلیکا در جهت پیشبرد اهداف مقدس نظام علمی کشور در بخش صنایع غذایی برگزار می شود .
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) از اساتید گرانقدر، دانش پژوهان محترم، همکاران عزیز و محققین گرانمایه از سراسر کشور دعوت می شود ، مقالات خود را جهت ارائه در این همایش حداکثر تا 20 بهمن 1391 در یکی از محورهای زیر به دبیرخانه ارسال نمایند:
-
روشهای نوین فر اوری در صنایع غذایی
-
روشهای نوین پایش کیفیت
-
ایمنی مواد غذایی
-
فرآورده های غذایی ارگانیک
-
ریز پوشانی (میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی
-
نانو فن آوری در صنایع غذایی
-
مدلسازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
-
کاربرد زیست فن اوری در صنایع غذایی
-
بسته بندی در صنایع غذایی
-
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
-
فرآوری پس مانده های کشاورزی
-
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
-
راهکارهای کاهش افزودنیهای مصنوعی در صنایع غذایی
-
نقش مدیریت در صنایع غذایی
-
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
-
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.