فراخوان دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

http://www.callforpapers.irدومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی 9 تا 10 اردیبهشت  ماه 1392 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت رسمی سیویلیکا در جهت پیشبرد اهداف مقدس نظام علمی کشور در بخش صنایع غذایی برگزار می شود .

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) از اساتید گرانقدر، دانش پژوهان محترم، همکاران عزیز و محققین گرانمایه از سراسر کشور دعوت می شود ، مقالات خود را جهت ارائه در این همایش حداکثر تا 20 بهمن 1391 در یکی از محورهای زیر به دبیرخانه ارسال نمایند:

  • روشهای نوین فر اوری در صنایع غذایی

  • روشهای نوین پایش کیفیت

  • ایمنی مواد غذایی

  • فرآورده های  غذایی ارگانیک

  • ریز پوشانی (میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی

  • نانو فن آوری در صنایع غذایی

  • مدلسازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

  • کاربرد زیست فن اوری در صنایع غذایی

  • بسته بندی در صنایع غذایی

  • بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

  • فرآوری پس مانده های کشاورزی

  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

  • راهکارهای کاهش افزودنیهای مصنوعی در صنایع غذایی

  • نقش مدیریت در صنایع غذایی

  • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی

  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

[اطلاعات کامل کنفرانس]

 

 

 

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید