فراخوان مقاله

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر تهران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)، از پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند به این حوزه دعوت می گردد جهت ارائه مقالات خود حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت با توجه به محورهای بیست و ششمین دوره کنگره اقدام نمایند.

از محورهای اصلی کنگره بدین موارد می توان پرداخت:

  •   کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  •   سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  •  غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  •   ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • و…

[اطلاعات کامل کنگره]

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید