نمایه سازی مجموعه مقالات سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

انتشار مقالات

نمایه سازی مجموعه مقالات سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

مجموعه مقالات سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در پایگاه استنادی مقالات کنفرانسهای کشور(سیویلیکا) نمایه سازی و منتشر گردید.

مجموعه مقالات سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ توسط مرکز همایش های بین المللی توسعه داتیس و تحت حمایت سیویلیکا در شهر بصورت وبینار برگزار گردید.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.irدر این کنفرانس۵۱عنوان مقاله تخصصی شامل ۴۸۵ صفحه منتشر گردیده است.کلیه مقالات از طریق سیویلیکا قابل جستجو و دریافت می باشند.

لیست مقالات منتشر شده در سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

بررسی روش تولید و کاربرد نانو کریستال سلولز
بررسی جنبه های اساسی نگهداری موادغذایی از طریق تکنولوژی مهارکنندگی (هردل)
تاثیر اسانس پونه بر فعالیت بیفیدوباکتریوم ، باکتری آغازگر ماست پروبیوتیک
بررسی کاربرد نایسین در ایمنی مواد غذایی
کاربرد امواج اولتراسونیک در تولید ،آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی
تولید نوشیدنی قهوه فوری از ضایعات خرما
جداسازی و شناسایی باکتری های اسپور دار بی هوازی عامل بوی تعفن در شیر خام و اثر ضد میکروبی لیزوزیم بر آن ها
دستگاه نگه دارنده طولانی مدت مواد غذایی توسط میدان مغناطیسی سه بعدی پاسدار ۷/۰ میلی تسلا
تحلیل آگاهی توزیع کنندگان مواد غذایی شرکت کاله آمل نسبت به ایمنی غذایی
بررسی باکتریوسین نایسین و کاربرد های آن به عنوان یک ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس پوست پرتقال بر ویژگی های میکروبی و pH لواشک آلو
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر روغن مخصوص سرخ کردنی
ارزیابی اثر افزودن اسانس پوست پرتقال بر ویژگی های شیمیایی و حسی لواشک آلو
کینوا غذایی برای آینده
تاثیر شرایط نگهداری دوغ حرارت دیده دما وزمان روی زنده مانی باکتری اشریشیاکلای O157:H7
نقش اسانس های روغنی به عنوان ضد میکروب های طبیعی در مواد غذایی
بررسی تاثیر جایگزینی آرد جوانه گندم بدون چربی و افزودن اسیداسکوربیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
مروری بر تکنولوژی های مدرن کنترل و افزایش بهره وری فیلترهای تصفیه هوا در کارخانجات صنایع غذایی
روش های حفظ و بقای غذاهای حاوی پروبیوتیک در طول فرایند و نگهداری محصول
اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته گریپ فروت در روغن کلزا
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در استان مشهد
نقش بیوپلیمرها و پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
پروبیوتیک و نقش آن در سلامتی دستگاه گوارش
پوشش های پروتیینی مورد استفاده در صنایع بسته بندی
بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده MAP
تاثیر پوشش ایزوله پروتیین سویا بر مقاومت به جذب روغن کاغذهای بسته بندی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شبدر قرمز بر روغن سویا
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
نانوتکنوژی در صنایع غذایی
تاثیر باقیمانده نیترات و نیتریت در فرآورده های گوشتی عرضه شده در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۵
بررسی نگرش نسبت به ایمنی غذایی: مورد مطالعه توزیع کنندگان مواد غذایی شرکت کاله آمل
استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی نانو ریزپوشانی شده به منظور بهبود پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی
اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر چند لایه بر رشد باکتری های کلی فرم کشک خشک
غنی سازی پاستای تازه با پروتیین تغلیظ شده ماهی تیلاپیا ویژگی های غذایی و حسی:
مقایسه برنج های ایرانی از نظر میزان فلزات سنگین
تاثیر فرایند اشعه دهی بر ویژگی های کیفی مواد غذایی
تاثیر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن های آفتابگردان و کلزا با دنبه گوسفند بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مخلوط نهایی
بررسی بهداشت مواد غذایی در کیترینگ های خطوط هوایی
اینتراستریفیکاسیون چربی و روغن های خوراکی به عنوان به عنوان جایگزین مناسب هیدروژنه کردن روغن های خوراکی
کاربرد نرم کننده دی اکتیل فتالات در بسته بندی های پلیمری
اثر هم افزایی پروپیونی باکتریوم فرودنریچی و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در تولید ویتامین b12ازآب پنیر
مروری بر ویژگی ها و روش های استخراج کاروتنویید ها
مقایسه خواص عملکردی کنسانتره پروتیین نخودفرنگی، نخود و عدس با استفاده از تکنیک های اولترا فیلتراسیون و رسوب دهی در نقطه ایزو الکتریک مقاله مستخرج از پایان نامه
تولید ترشی نارنگی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
تاثیرات استفاده از جایگزین های چربی در مواد غذایی
بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر با شکر بر میزان اسید گلو کرونیک نوشیدنی کامبوجا
مروری بر تولید اسید سیتریک از مخمر Yarrowia Lipolitica
تلفیق نانوذرات نقره و عصاره پوسته انار در فیلم نشاسته برای افزایش عمر ماندگاری میگو
پوشش های بیوپلیمری جهت افزایش کیفیت میوه ها وسبزی ها
فرآوری های بسته بندی موادغذایی : نوآوری وتاثیرات آن درآینده
کاربردهای گلوتن گندم و نیازهای صنعت

اشتراک گذاری نوشته در:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 6 =