فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

فراخوان مقاله

فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ۵ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)، از مهندسین و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد جهت ارسال مقالات کامل خود با توجه به بیست و پنجمین دوره کنگره اقدام نمایند.

از محورهای اصلی کنگره بدین موارد می توان اشاره کرد:

  • روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات
  • سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند
  • کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
  • امنیت و ایمنی موادغذایی
  • و…

[اطلاعات کامل کنگره]

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =