انتشار مقالات

انتشار مجموعه مقالات دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی

مجموعه مقالات دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی در پایگاه استنادی مقالات کنفرانسهای کشور(سیویلیکا) نمایه سازی و منتشر گردید.

مجموعه مقالات دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی در تاریخ ۹ خرداد ۱۳۹۶ توسط شرکت هم اندیشان نوآور علم و تحت حمایت سیویلیکا در شهر کیش برگزار گردید.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور(callforpapers.ir)،در این کنفرانس۲۷عنوان مقاله تخصصی شامل۲۰۸صفحه منتشر گردیده است.کلیه مقالات از طریق سیویلیکا قابل جستجو و دریافت می باشند.

لیست مقالات منتشر شده در  دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی

تحلیل ساز و کارهای توسعه کارآفرینی در آموزش عالی کشاورزی ایران
بررسی اثر عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis L) در بیهوشی ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)
راهکارهای کاهش و جلوگیری از تولید آفلاتوکسین ها در محصولات کشاورزی
مایکوتوکسین ها و بیوتروریسم
Determining of Flouride Content in Tea by Spectrophotometery and Potentiometry
ضرورت استاندارد سازی روش های نمونه برداری برای آزمون مایکوتوکسین ها در مواد غذایی
عوامل آلاینده ی استخرهای پرورش آبزیان
مقایسه ی فاکتورهای کیفیت آب و بار مواد آلی در استخرهای کپور ماهیان پرورشی در فصل بهار و زمستان
بررسی استفاده از دستگاه بالابر هیدرولیکی برداشت میوه جات درختی در افزایش برداشت و کیفیت میوه ها
کاربرد نانوتکنولوژی در علوم دامی و تغذیه دام
کاربرد انتشار پرتو مادون قرمز در فرآیندهای مختلف کشاورزی
استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی (sem) در علوم دامی
بررسی پتانسیل باکتری های استارتر در کاهش آمین های بیوژنیک مواد غذایی
بررسی اثر تزریق اسدی آمینه تریونین بر وزن جوجه یکروزه در تخم مرغ مرغان بومی استان آذربایجان غربی
مدل سازی ریاضی و کاربردهای آن در فرایندهای غذایی
تاثیر جایگزینی استویا با شکر بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی نوشیدنی کولا
بررسی اثر تنظیم کننده رشد گیاهی بر میزان کالوس زایی برگ گیاه نعناع menthe arvensis
ارزیابی تنوع ژنتیکی کالوس های حاصل از گیاه نعناع (Mentha arvensis L.) در محیط کشت پایه MS حاوی ترکیب های مختلف هورمونی با استفاده از نشانگر ISSR
تاثیر استفاده از روغن کنجد بر کیفیت گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
تاثیر سطوح مختلف ویتامین D در جیره بر میزان جوجه درآوری و تلفات جنینی در بلدرچین ژاپنی
ویتامین سطوح مختلف ویتامین A جیره ای بر میزان تولید تخم، وزن تخم و مقدار خوارک مصرفی در بلدرچین ژاپنی
فراتحلیل عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی
نقش و جایگاه فناوری اطلاعات در کارآفزینی
آزاد سازی پتاسیم از کانی فلوگوپیت تحت تاثیر باکتری حل کننده سیلیکات و قارچ اکتومیکوریز در محیط ریزوسفر گیاه یونجه
اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss)
بررسی تنوع زیستی اثرات آللوپاتی گیاهان مرتعی بر جوانه زنی
تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید