دومين سمينار ملي امنيت غذايي برگزار می شود
به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) دومين سمينار ملي امنيت غذايي ، 26 و 27 مهرماه 1391 در حوزه علوم تغذیه توسط دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه و تحت حمایت رسمی سیویلیکا برگزار می شود.
محورهاي سمينار
– صنايع فرآوردههاي گوشتي و امنيت غذايي
– صنايع فرآوردههاي لبني و امنيت غذايي
– صنايع فرآوري آبزيان و امنيت غذايي
– صنايع كشاورزي و باغباني و امنيت غذايي
– صنايع بستهبندي و امنيت غذايي
– صنايع حمل و نقل و امنيت غذايي
– قوانين موضوعه در حوزه سلامت و امنيت غذايي
– نقش مشاغل وابسته به صنايع غذايي در امنيت غذايي
– نقش تحقيقات و پژوهشهاي دانشگاهي و مراكز تحقيقاتي در امنيت غذايي
– نقش ارتباط بين صنعت و دانشگاه در امنيت غذايي
– نقش اقتصاد ملي در امنيت غذايي
– نقش آموزش نيروي انساني در امنيت غذايي
– غنيسازي فرآوردههاي غذايي و امنيت غذايي
– فن آوريهاي نوين و امنيت غذايي
– سند چشم انداز 20ساله جمهوري اسلامي ايران و امنيت غذايي
– غذاهاي عملگرا و غذا داروها و امنيت غذايي
اطلاعات تماس با دبیرخانه:
تلفن دبيرخانه: 0124522109
فکس دبيرخانه: 0124522109
وبسایت: http://savadkoohconference.com/2food1391/default.aspx
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.