كارگاه بين المللي و همايش تخصصي نمك زدايي آبهاي شور، لب شور و تصفيه پساب

http://www.callforpapers.ir/به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) كارگاه بين المللي و همايش تخصصي نمك زدايي آبهاي شور، لب شور و تصفيه پساب ، 30 خرداد لغایت اول تیرماه 1391 در حوزه سلامت محيط زيست, محيط زيست (عمومي), مهندسي آب و هيدرولوژي توسط دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) – سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران و تحت حمایت رسمی سیویلیکا در تهران برگزار می شود.

موضوعات كارگاه‌هاي آموزشي:
1- منابع آبي و مديريت تقاضا در مناطق با محدوديت منابع آب شيرين؛
2- تجربيات سازندگان در سيستم‌هاي حرارتي و تجهيزات مرتبط با آن؛
3- تجربيات سازندگان در سيستم‌هاي غشايي و تجهيزات مرتبط با آن؛
4- تجربيات كاربرد فناوري‌هاي جديد جهت نمك‌زدايي، تصفيه پساب و فاضلاب شهري؛
5- مشاركت بخش دولتي و خصوصي در تصفيه‌خانه‌هاي نمك‌زدايي؛
6- ميزان سرمايه‌گذاري و سطح توليد تجهيزات نمك‌زدايي در منطقه؛
7- روند آتي فناوري‌هاي نمك‌زدايي غشايي در منطقه؛
8- تجهيزات نمك‌زدايي خانگي و فناوري‌هاي مرتبط در كشورهاي حاشيه اقيانوس هند؛
9- فناوري‌هاي نمك‌زدايي هيبريدي؛
10- مقايسه فني- اقتصادي فناوري‌هاي نمك‌زدايي؛
11- مديريت و راهبري فناوري‌هاي نمك‌زدايي؛
12- مزاياي توليد همزمان آب و برق در تأسيسات نمك‌زدايي.

موضوعات همايش
1- تجربيات كاركرد سيستم‌هاي غشايي و نگهداري آن؛
2- مشكلات عمده سيستم‌هاي غشايي و روش‌هاي حل آن؛
3- فرآيندهاي نمك‌زدايي مكانيكي و حرارتي؛
4- مصرف انرژي و روش‌هاي كاهش آن در سيستم‌هاي غشايي و حرارتي؛
5- تجربيات و بكارگيري منابع انرژي‌هاي تجديد‌پذير در تصفيه آب؛
6- آبگيري و مشكلات مرتبط با آن؛
7- الزامات پيش‌تصفيه و تجربيات تصفيه‌خانه‌هاي نمك‌زدايي؛
8- تجربيات كاربردهاي سيستم غشايي براي تصفيه رواناب‌هاي شهري؛
9- سيستم‌هاي نمك‌زدايي و ارزيابي تأثيرات محيطي (EIA)؛
10- كاربرد فناوري‌هاي نوين براي نمك‌زدايي، بازيافت و تصفيه پساب و فاضلاب شهري؛
11- فناوري‌هاي هيبريدي براي تفصيه پساب شهري و آب‌هاي شور/ لب‌شور؛
12- روش‌هاي افزايش راندمان و كاهش مصرف انرژي در سيستم‌هاي نمك‌زدايي و تصفيه آب
اطلاعات تماس با دبیرخانه:
تلفن دبيرخانه: 02173932456
فکس دبيرخانه: 02173932462
ایمیل: nacl@pwut.ac.ir
وب‌سایت: http://desal.pwut.ac.ir

 

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید