دومین شماره فصلنامه «علوم و فناوری‌های نوین غذایی» منتشر شد

http://www.callforpapers.ir/مدیر مسؤول فصلنامه الکترونیکی «علوم و فناوری‌های نوین غذایی» از انتشار دومین شماره فصل‏نامه خبر داد.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ، دکتر مجید جوانمرد، محورهای اصلی مقالات دومین شماره نشریه را در حوزه‌های فیلم‌های پروتئینی ضد اکسایشی، فناوری نان سنتی، فناوری خشک کردن میوه، صمغ‌ها و محصولات غذایی سنتی اعلام کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت دومین نسخه الکترونیکی فصل‏نامه به نشانی اینترنتی http://jift.irost.ir مراجعه کنند.

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید