مقاله های نخستين كنفرانس خاورميانه اي خشك كردن منتشر شد

مجموعه مقالات نخستين كنفرانس خاورميانه اي خشك كردن

مجموعه مقالات نخستين كنفرانس خاورميانه اي خشك كردن

مجموعه مقالات نخستين كنفرانس خاورميانه اي خشك كردن در پایگاه استنادی مقالات کنفرانسهای کشور (سیویلیکا) نمایه سازی و منتشر گردید. نخستين كنفرانس خاورميانه اي خشك كردن 30 بهمن و 1 اسفندماه 1390 توسط دانشگاه شهید چمران اهواز و تحت حمایت رسمی مجموعه سیویلیکا در شهر اهواز برگزار گردید. در این کنفرانس 83 عنوان مقاله تخصصی شامل 542 صفحه منتشر گردیده است.  کلیه مقالات از طریق سیویلیکا قابل جستجو و دریافت می باشند.

 

لیست مقالات منتشر شده در نخستين كنفرانس خاورميانه اي خشك كردن

 

The Investigation of a Laboratory Homemade Desiccant Wheel System Performance Under Four Different Hot and Humid Weather Conditions of Iran
COMPARISON BETWEEN PRESSURE FLUCTUATIONS AND PASSIVE ACOUSTIC EMISSIONS IN MONITORING OF FLUIDIZED BED DRYER
تعيين سينتيك خشك كردن ذرت و شلتوك در خشك كن آزمايشگاهي با جريان هواي متقاطع
كاربرد پمپ حرارتي در صىعت خشك كردن
استفاده از تكنيك پردازش تصوير در مطالعه چروكيدگي سيب زميني در طي خشك شدن با خشك كردن جريان هواي موازي
بررسي اثر تخلخل جاذب مشبك بر كارائي هوا گرمكن خورشيدي با پوشش پلهاي از شيشه
EFFECT OF OSCILLATORY FLOW ON THE MIXING PERFORMANCE OF TURBULENT OPPOSING JETS
NEW TECHNOLOGIES OF SOLAR DRYING SYSTEMS FOR AGRICULTURAL AND MARINE PRODUCTS
A2-D PORE NETWORK MODEL OF THE ISOTHERMAL DRYINGWITH VISCOUS FLOW
INVESTIGATION OF COLOUR VARIATION DURING BAKING OF BREAD
INVESTIGATION OF MOISTURE VARIATION DURING BAKING OF BREAD
Optimization of Baking Ovens by Variable Diameter Fingers
MODELLING OF MICROWAVE DRYING FOR FOODS
OPTIMIZATION OFMICROWAVE DRYING FOR FOODS
SIMULTANEOUS HEAT AND MASS TRANSFER DURING MICROWAVE DRYING OF FOODS
ENERGY SAVINGS IN MICROWAVE DRYING PROCESS OF FOODS
MICROWAVE DRYING COMBINEDWITH OTHER DRYING METHOD: PROCESS IMPROVEMENT AND PRODUCT QUALITY
SOME APPLIED NEW CONTROL EQUIPMENT FOR MICROWAVE DRYING OF FOODS
THE ADVANTAGES OF USING PEF (PULSE ELECTRIC FIELD) AS A PRETREATMENT WITH DRYING PROCESSES OF FOOD PRODUCT
Simulation of drying process of calcium carbonate in a spray dryer
APPLICATIONS OF ULTRASOUND IN FOOD DRYING PROCESS
MICROWAVE FRYING
VACUUM FRYING
بررسي خشك كردن پوشش هاي پودري بويسله اشعه فرابنفش و مزاياي آن
تحليل ترموديناميكي خشك كن تركيبي به منظور استفاده مجدد از انرژي
شبيه سازي فرآيند خشك كردن كربنات كلسيم در يك خشك كن افشان
صرفه جويي مصرف انرژي در فرايندهاي خشك كردن
فرايندهاي خشك سازي در شركت پتروشيمي شهيد تندگويان
استفاده از ديناميك سيالات محاسباتي در شبيه سازي سه بعدي فرايند خشك كردن يك قطعه الوار به روش المان محدود
مدلسازي و شبيه سازي فرايند خشك كردن ماده آلومينا در خشك كن پاششي با جريان همسو
تاثير نانو ذرات در افزايش سرعت خروج رطوبت از دانه هاي PET حين فرايند پليمريزاسيون حالت جامد (SSP)
مدلسازي رياضي سينتيك خشك كردن فلفل دلمه سبز در يك خشك كن بستر سيال مجهز به سيركولاسيون بسته جريان هوا و سيستم كنترل رطوبت
مدل سازي فرآيند خشك كردن شاهتوت ايراني
پيش بيني سينتيك خشك شدن فلفل دلمه سبز در يك خشك كن بستر سيال با استفاده از شبكه هاي عصبي مصنوعي
مدلسازي سينتيك خشك كردن پياز در يك خشك كن بستر سيال مجهز به كنترل كننده رطوبت با استفاده از شبكه هاي عصبي مصنوعي
بررسي كاربرد ميدان الكتريكي پالسي در توليد و فرآوري آب سيب
روش هاي نوين كمك اسمزي در خشك كردن مواد غذايي
بررسي و مدل سازي انتقال همزمان رطوبت و حرارت در فرايند خشك كردن هويج
مقايسه خشك كردن مواد غذايي به روش خشك كردن انجمادي و خشك كردن با هواي داغ
استفاده از خشك كردن تركيبي به كمك مايكروويو براي ميوه و سبزيجات
مقايسه خشك كردن مواد غذايي به روش خشك كردن انجمادي و خشك كردن با هواي داغ
كاربرد حرارت دهي اهميك در مواد غذايي
خشك كن هاي خورشيدي و كابرد آن در صنايع غذايي
OPTIMIZATION OF PROCESS CONDITIONS, CARRIER TYPE AND CONCENTRATION FOR IMPROVING DRYING YIELD AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF SPRAY DRIED CORNELIAN CHERRY (CORNUS MAS L.) JUICE
EVALUATING RESISTANCE TO AIR FLOW ACROSS LEMON FRUIT BED FOR SELECTING AN APPRPRIATE PRESSURE DROP PREDICTION EQUATION
Numerical Simulation of Flow in Cooling Air Jacket of a Spray Dryer
MODELING OF DRYING KINETIC OF PUMPKIN: PART I. CLASSICAL MODELING
Evaluation of thin-layer drying models for describing Drying kinetics of Apple(var.Golab)
HEAT TRANSFER IN COMMERCIAL IMPINGEMENT OVENS
Modeling of Grape Drying Process by Machine Vision
MODELING OF DRYING KINETIC OF PUMPKIN: PART II. ARTIFICIAL NEURAL APPROACH
HEAT TRANSFER OF MAGNETO HYDRODYNAMIC VISCOUS FLUID OVER A LINEAR SHRINKING SHEET PRESCRIBED SECOND ORDER SURFACE TEMPERATURE
Flow and Thermal Characteristics of Laminar Unsteady Impinging Streams
The Investigation of a Laboratory Homemade Desiccant Wheel System Performance Under Four Different Hot and Humid Weather Conditions of Iran
Effect of Osmotic-Ultrasonic Pretreatment on Quality Characteristics of Dried Quince
EFFECT OF ULTRASONIC WAVES AS A PRE-TREATMENT ON TOMATO DRYING
EVALUATION OF HOT AIR DRYING KINETIC OF KASHK
COMBINED MICROWAVE-FLUIDIZED BED DRYING OF MOIST GRANULAR PARTICLES: CFD MODELING AND VALIDATION
Drying of a Cylindrical Sample by Applying Hot Air and Infrared Radiation in an Inert Medium Fluidized Bed
KINETICS OF VACUUM DRYING OF GOLEDN APPLE
EFFECTS OF MICROWAVE ASSISTED FLUIDIZED BED OF MACARONI BEADS
SUPERHEATED-STEAMFLUDIZEDSUGAR BEET PULP DRYING
Analysis of Shrinkage Phenomena of whole fig (Ficus carica, cv. Siah) during Convective Dehydration
مدلسازي رياضي خشك كردن لايه نازك پياز در يك خشك كن بستر سيال مجهز به كنترل كننده ي رطوبت
شبيهسازي فرآيند انتقال جرم و گرما در طي خشك كردن برگه سيب
مدل سازي رياضي فرايند خشك كردن ميوه ي كيوي با پيش تيمار منجمد
مدل سازي و بهينه سازي خشك كردن اسمزي-اولتراسوند گيلاس سياه با روش سطح پاسخ
بررسي رفتار خشك شدن سراميك ها به صورت عددي، تجربي و مقايسه آنها
شبيه سازي فرآيند خشك شدن سراميك ها به كمك اجزاء محدود و پردازش تصوير
بررسي تاثيرات ضخامت قطعه بر روي انقباضات و تنش هاي خشك شدن محصولات سراميكي به كمك شبيه سازي اجزاء محدود
بهينهسازي مصرف انرژي در خشك كن پاششي از نوع نازلي در كارخانه سراميك سازي
بازيافت گرماي خروجي از كوره هاي آجرپزي تونلي جهت گرم كردن هواي ورودي به خشك كن ها توسط مبدل به هواي صفحه اي
مدل سازي محفظه هاي احتراق تناوبي جهت كاربرد در خشك كن هاي صنعتي
طراحي دستگاه خشك كن انجمادي SMA، خشك كردن ژل و تبديل ژل به قطعه اي متخلخل
طراحي بهينه سازي مبدل گرمايي جهت تبادل گرمادر فرهاي پخت با روش الگوريتم بهينه سازي زنبور عسل
خشك كردن مواد غذايي به روش اسمز (مزايا، معايب و بهينه سازي فرايند اسمز)
طراحي و ساخت خشك كن بستر سيال خورشيدي براي محصولات كشاورزي دانه اي و بررسي عملكرد آن
مدل سازي فرايند پخت نان در فر جت برخوردي
بررسي عددي تبخير آب به هواي مرطوب و بخار مافوق گرم توسط جابه جايي تركيبي
تحليل تنش هاي مكانيكي ناشي از فرايند خشك شدن
پيش بيني شروع ترك در فرايند خشك شدن
مدلسازي فرايند خشك شدن با لحاظ نمودن تغييرات مدول يانگ
مطالعه اثرات متقابل مافوق صوت و قطره بوسيله شبيه سازي عددي

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید