کارگاه بين‌المللي کاربرد فناوري‌ نانو در زنجيره غذايي

کارگاه آموزشي بين‌المللي «کاربرد فناوري نانو در زنجيره غذايي»، 20 و 21 آبان‌ ماه امسال، به همت پژوهشکده علوم و صنايع غذايي و با همکاري مؤسسه غذايي آيسکي (ISEKI) در محل اين پژوهشکده برگزار مي‌شود.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور (callforpapers.ir) هدف از برگزاري اين کارگاه آموزشي توسعه سطح همکاري‌هاي علمي بين‌المللي و همچنين تبادل اطلاعات مابين محققان داخلي و خارجي در زمينه کاربردهاي فناوري نانو در صنايع غذايي بيان شده است.

عناوين محورهاي مورد بررسي و اسامي مدرسين هريک از محورها به قرار زير است:

کاربرد فناوري نانو در مبحث غذا، ساختارهاي ميکرو و نانو در ريزپوشاني ترکيبات غذايي، فناوري نانو براي سنسورها و بيوسنسورها، کاربرد فناوري نانو در بسته‌بندي و برچسب‌گذاري، ايمني و سلامت نانومواد، امکان‌سنجي کاربرد فناوري نانو در فرآوري زعفران از جمله عناوين محورهاي مورد بررسي در اين كارگاه بين‌المللي هستند كه هر يك به ترتيب توسط پروفسور ساوريو مانينو عضو هيات علمي دانشگاه دانشگاه ميلان، پروفسور تان چين پينگ عضو هيات علمي دانشگاه پوترا مالزي، پروفسور متئو اسکامپيکچيو عضو هيات علمي دانشگاه پوترا مالزي، پروفسور ساوريو مانينو عضو هيات علمي دانشگاه ميلان، پروفسور ناصر شاه‌طهماسبي عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد و دکتر رسول کدخدايي رئيس پژوهشکده علوم و صنايع غذايي ارائه خواهند شد.

علاقه‌مندان تا 30 مهرماه سال جاري فرصت دارند تا نسبت به ثبت‌نام در اين کارگاه اقدام کنند. به شرکت‌کنندگان گواهي حضوري از سوي پژوهشکده علوم و صنايع غذايي اعطا مي‌شود.

علاقه‌مندان مي‌توانند براي ثبت‌نام در کارگاه آموزشي «کاربرد فناوري نانو در زنجيره غذايي» به پايگاه اينترنتي پژوهشکده علوم و صنايع غذايي به نشاني اينترنتي http://www.rifst.ac.ir/ مراجعه کنند.

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید