اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۷ تا ۲۹ مهر ۱۳۹۵ توسط دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران در شهر تهران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه فراخوانهای علمی پژوهشی کشور ؛ از کلیه محققین و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد جهت ارائه مقالات کامل خود حداکثر تا ۳۱ تیر با توجه به محورهای اصلی کنگره اقدام نمایند.

از محورهای برگزاری کنگره بدین موارد می توان اشاره کرد:

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
  • و…

[اطلاعات کامل کنگره]

اشتراک گذاری نوشته در:

دیدگاهتان را بنویسید